Algemene voorwaarden van Gladskin Club

 

Deze algemene voorwaarden ("Algemene Voorwaarden") regelen het Gladskin Club ("Loyaliteitsprogramma"), en leden van het programma zullen punten verdienen in verband met de aankoop van in aanmerking komende online producten en online activiteiten die inwisselbaar zijn voor de aankoop van producten op www.gladskin.nl.

I. LIDMAATSCHAP

A. Gratis lidmaatschap. Er is geen aankoop vereist om lid te worden van het Gladskin Club Programma, maar je moet een online account aanmaken op https://www.gladskin.nl. Raadpleeg ons privacybeleid, te vinden hier, om te begrijpen hoe de informatie die u ons verstrekt zal worden gebruikt. Dit programma is nietig waar verboden.

B. In aanmerking komen. Om in aanmerking te komen voor het Gladskin Club programma, moet je een account aanmaken zoals beschreven in deze Algemene Voorwaarden. Je kunt een account aanmaken als je toegang hebt tot internet en een geldig postadres hebt. Als je ervoor kiest om een account aan te maken, ben je verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van je account, gebruikersnaam en wachtwoord en voor het beperken van de toegang tot je account. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden, compleet, accuraat en waarheidsgetrouw houden van dergelijke informatie. Je gaat ermee akkoord verantwoordelijkheid te nemen voor alle activiteiten die plaatsvinden onder je account, gebruikersnaam en/of wachtwoord. Je gaat ermee akkoord om alleen actuele, volledige, accurate en waarheidsgetrouwe informatie te verstrekken. Als je de Site namens iemand anders gebruikt, verklaar je dat je de bevoegdheid hebt om die persoon als de principaal te binden aan alle hierin verstrekte Algemene Voorwaarden, en voor zover je niet over een dergelijke bevoegdheid beschikt, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden en de aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade veroorzaakt door onrechtmatig gebruik van de Site of Inhoud als gevolg van dergelijke toegang of gebruik. Je mag slechts één lidmaatschapsaccount per natuurlijke persoon hebben. Personen bij wie wordt ontdekt dat ze meer dan één account hebben, verliezen hun punten en worden uitgeschreven uit de Gladskin Club.

C. Hoe deelnemen aan de Gladskin Club. (a) Een account aanmaken: Bezoek https://www.gladskin.nl en word een geregistreerde gebruiker van de Gladskin-website. Klik hier om rechtstreeks naar de registratiepagina te gaan. Je wordt gevraagd om je voornaam, achternaam, e-mailadres en een wachtwoord op te geven. Nadat je de vereiste informatie hebt ingediend, ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven adres ter bevestiging van je lidmaatschap.

D. Hoe je toegang krijgt tot/je lidmaatschapsinformatie wijzigt. Je moet je persoonlijke informatie in je account up-to-date houden. Om dit te doen, klik je op de "Mijn Account" sectie en krijg je toegang tot je account door je geregistreerde e-mailadres en huidige wachtwoord in te voeren. Vanuit je dashboard kun je je accountinformatie bekijken; je huidige en vorige bestellingen bekijken; je profiel wijzigen. In geval van wijziging van je e-mailadres voor je Gladskin-websiteaccount, betekent dit niet dat je punten worden verwijderd of dat je loyaliteitsprogramma wordt geannuleerd: het puntensaldo blijft intact, evenals je lidmaatschapsstatus.

E. Hoe je je lidmaatschap kunt annuleren. Je kunt op elk moment je account annuleren. Om je account te annuleren, stuur je een e-mail naar info@gladskin.com en schrijf je "lidmaatschap annuleren" in de onderwerpregel. De e-mail moet afkomstig zijn van het account dat momenteel op onze servers staat vermeld als gekoppeld aan je Gladskin-account. Als je geen toegang meer hebt tot dat e-mailadres, stuur dan een e-mail naar onze klantenserviceafdeling en we zullen je status verifiëren en je account annuleren. Na annulering ben je geen lid meer en worden eventuele ongebruikte punten die zijn opgebouwd in je account verbeurd en kunnen niet worden ingewisseld. Punten behouden hun waarde alleen op geldige accounts in goede staat, en behalve zoals hier anderszins voorzien voor inwisseling, hebben ze geen contante waarde buiten hun inwisselwaarde op de Site.

II. PUNTEN VERDIENEN

A. Algemeen. Leden kunnen punten verdienen bij aankoop van producten op gladskin.de. Om punten te ontvangen voor je online aankopen, moet je ingelogd zijn op je account. Je kunt op elk moment controleren of je bent ingelogd op de site door rechtsboven op de site te kijken.

B. Verdienpercentage. Leden van de Gladskin Club hebben recht op 5 punten voor elke €1 aan aankopen, uitsluitend uitgevoerd op Gladskin.de. Je moet ingelogd zijn op de website om punten te verdienen. Punten worden berekend op basis van het subtotaal van je bestelling, na eventuele kortingen, alleen. Punten worden naar beneden afgerond naar het dichtstbijzijnde gehele getal. Bijvoorbeeld, als je €9,99 uitgeeft, ontvang je 45 punten. De berekening is als volgt: €9,99 x 5 punten per euro = 49,95 punten, afgerond naar beneden tot 45 punten.

C. Cadeaubonnen/kortingscodes. Aankopen met kortingscodes komen in aanmerking om punten te ontvangen. Echter, zodra een kortingscode is ingewisseld, worden punten toegekend aan de ontvanger voor het subtotaal na aftrek van eventuele waarden van kortingsbonnen, op voorwaarde dat hij/zij is ingelogd op het account, zoals beschreven in deze Algemene Voorwaarden.

D. Toevoeging van punten aan accounts. Punten worden aan je account toegevoegd onder de volgende voorwaarden, en zullen over het algemeen direct zichtbaar zijn:

  • Het verwijzen van een vriend naar de Gladskin Club. Punten worden automatisch beloond op jouw account alleen als de verwezen vriend de link gebruikt die naar hen is gestuurd vanuit jouw verwijsaccount en een in aanmerking komende aankoop doet met de speciale code. Punten worden automatisch toegepast op het account als aan de voorwaarden is voldaan. De verwezen vriend profiteert van een korting op zijn/haar eerste bestelling.
  • Je geboortedatum moet 30 dagen voor je verjaardag worden ingevoerd om in aanmerking te komen en je ontvangt slechts één keer per kalenderjaar 250 verjaardagspunten.
  • Voor andere activiteiten die op de Site worden beschreven en van tijd tot tijd kunnen verschijnen. Let op dat voor deze andere activiteiten, inclusief "bonuspunt" accumulaties en andere puntenpromoties, punten als "in behandeling" kunnen worden weergegeven, afhankelijk van de activiteit. Bijvoorbeeld, voor nieuwe Clubleden, zou Gladskin bonuspunten kunnen geven bij het lidmaatschapssubscriptie.
  • De puntenbonusvoorwaarden en specifieke mechanismen zoals hierboven vermeld zijn zichtbaar op de Gladskin Club-widgetfunctie linksonder op de website. Voorwaarden en mechanismen kunnen van tijd tot tijd variëren.

E. Uitsluitingen. Leden verdienen punten alleen over de aankoopprijs van: (i) in aanmerking komende online producten. Berekening van punten sluit betaling door het lid voor verzendkosten uit. Punten worden niet verdiend over eventuele kortingen of andere credits die worden aangeboden in verband met een product of dienst. Bijvoorbeeld, als een product dat normaal gesproken €50 kost in de uitverkoop is voor €25, verdient een lid alleen punten over de aankoopprijs van €25. Alle aankopen gedaan: (i) door een lid voordat dat lid lid werd van het programma, (ii) online zonder dat een lid is ingelogd op de website, komen niet in aanmerking voor Gladskin Club-beloningen.

F. Retouren/Bestelannuleringen. Punten die zijn verdiend voor een aankoop die vervolgens het onderwerp is van een retourzending, annulering, afgewezen creditcard of cadeaubon, worden afgetrokken van je account in een bedrag gelijk aan de punten die zijn verdiend voor de oorspronkelijke transactie. Punten kunnen niet opnieuw worden toegepast op je beloningsaccount om welke reden dan ook voor een geretourneerde bestelling. Als een retourzending/annulering ervoor zorgt dat je account een negatief puntensaldo heeft, begin je pas weer punten te verdienen wanneer je puntenbalans terug is gebracht tot nul (0), door aankopen te doen of deel te nemen aan andere promotieactiviteiten die van tijd tot tijd worden aangeboden. Beloningen die worden gebruikt voor een bestelling die wordt geannuleerd (voordat het item wordt verzonden of een label is afgedrukt) kunnen verzoeken om die beloningen opnieuw toe te passen op je beloningsaccount. Als je item het verzendproces is begonnen, kunnen beloningen niet opnieuw worden toegepast.

G. Bonuspunt Promoties. Van tijd tot tijd kan Gladskin bepaalde bonuspunt promoties uitvoeren. Leden kunnen extra of "bonuspunten" verdienen in verband met de aankoop van bepaalde online producten. Wanneer je deze speciaal gemarkeerde producten koopt, of de aankoop doet tijdens een bonuspunten periode, verdien je bonuspunten op elk product, zoals gespecificeerd in de aanbieding. Bonuspunt promoties zijn onderworpen aan de voorwaarden van de aanbieding en kunnen op elk moment worden aangeboden naar het uitsluitende oordeel van Gladskin.

H. Beperkingen op Punten. Als je punten inwisselt voor de aankoop van een product en een deel van de verkoopprijs betaalt na de inwisseling van punten, ontvang je punten alleen over het resterende bedrag dat je betaalt, en niet over enige waarde die wordt toegeschreven aan de punten die je hebt gebruikt. Als je punten inwisselt voor de aankoop van een product voor een bedrag gelijk aan de volledige prijs van het product, verdien je geen punten.

I. Niet-aankoopopties voor het verdienen van punten. Je kunt ook extra punten verdienen met niet-aankoopactiviteiten. Van tijd tot tijd kan Gladskin je de kans bieden om verschillende prijzen te winnen en punten te verdienen door deel te nemen aan promoties. Voor weggeefpromoties is GEEN AANKOOP NOODZAKELIJK OM MEE TE DOEN OF TE WINNEN. Regels en beperkingen zijn van toepassing op dergelijke promoties en kunnen worden gevonden op de speciale pagina van elke promotie.

J. Een vriend doorverwijzen naar de Gladskin Club. Stuur een vriend een €5 kortingsbon door te klikken op "Punten verdienen" en vervolgens op "Een vriend doorverwijzen". Voer het e-mailadres van een vriend in die nog niet bij Gladskin heeft gekocht (als je verwijzing eerder bij ons heeft gekocht, wordt de verwijzingslink automatisch ongeldig gemaakt door het systeem). Een doorverwijslink wordt naar je vriend gestuurd met een €5 kortingsbon voor de eerste bestelling van minimaal €35 (de kortingsbon is geldig voor Gladskin-producten op de website alleen, dit is niet geldig voor marktplaatsproducten). Punten worden alleen automatisch beloond op je account als de doorverwezen vriend de link gebruikt die naar hen is gestuurd vanuit jouw doorverwijsaccount en een kwalificerende eerste aankoop doet bij Gladskin. 250 Gladskin-punten worden automatisch toegepast op je account als aan de voorwaarden is voldaan.

III. PUNTEN INWISSELEN

a. Hoe je je punten gebruikt. Punten moeten worden gebruikt in de aangegeven stappen zoals beschreven in deze Algemene Voorwaarden. De minimale aankoopmandwaarde waarvoor punten van toepassing zijn, is €1,00, exclusief verzendkosten. Punten kunnen alleen online worden gebruikt op Gladskin.de. Punten voor Producten: Leden kunnen hun punten gebruiken om de aankoopprijs van een product te verlagen of om een product gratis te ontvangen op basis van de volgende schaal:

300 punten

3€ korting

500 punten

5€ korting

750 punten

10€ korting

1000 punten

15€ korting

2000 punten

30€ korting

3000 punten

60€ korting

 

b. Punten kunnen alleen worden ingewisseld in elke combinatie van de punten- en incrementbedragen zoals hierboven uiteengezet. Het inwisselen van punten voor aankopen van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Eventuele beloningskortingen die worden toegepast op de bestelling, worden gelijkmatig verdeeld over de toepasselijke items in de bestelling bij het voltooien van een retourzending.

c. Om je punten in te wisselen. Voordat je bij ons gaat winkelen, meld je je aan bij je Gladskin Club-account. Selecteer "Punten inwisselen" uit het pop-upvenster van de Gladskin Club-widget. Je krijgt een aangepaste code die je kunt kopiëren en plakken in de kortingsbalk tijdens het afrekenen (Let op - slechts één code kan worden gebruikt). Het totale bedrag van je betaling wordt verlaagd met het aantal punten dat je toewijst aan de aankoop. Let op dat punten alleen kunnen worden ingewisseld voor de aankoopprijs van het product, inclusief btw. Verzendkosten zijn voor jouw rekening en punten worden niet gebruikt om deze extra kosten te verlagen.

d. Slechts één account per natuurlijke persoon. Slechts één kortingscode kan worden ingewisseld per transactie. Beloningsinwisselingscodes mogen niet worden gecombineerd met andere kortingscodes. Punten kunnen op dit moment niet worden overgedragen of geschonken. Punten kunnen niet worden gebruikt voor eerdere aankopen. Punten die zijn verzameld op verschillende accounts door verschillende leden kunnen niet worden gecombineerd of samengevoegd om aankopen van producten te doen of om welke andere reden dan ook. Punten die zijn verdiend in een transactie kunnen niet worden ingewisseld in dezelfde transactie. Ingewisselde punten kunnen niet retroactief worden toegepast op een eerdere bestelling of een prijsaanpassing ontvangen voor een bestelling waarop ingewisselde punten niet zijn toegepast. Punten hebben geen contante waarde buiten de website van Gladskin.de en zijn alleen beschikbaar voor leden in goede staat van dienst.

e. Vervaldatum en Tijdsverloop van Punten. zullen alle verworven punten, zowel standaardpunten als bonuspunten, vervallen na 365 dagen vanaf de datum waarop de punten aan je Vanaf 31 juli 2023 account zijn toegevoegd. Punten vervallen 365 dagen na de datum waarop ze aan je account zijn toegewezen. Bijvoorbeeld, punten verdiend op 1 november 2024 zullen vervallen om 00:01 uur CET op 2 november 2025. Echter, alle punten verdiend vóór 31 juli 2023 zullen vervallen na 365 dagen, wat betekent op 1 augustus 2024. De logica van puntenverval volgt een cumulatieregeling, waarbij de laatste datum van het verdienen van punten ook de datum is om rekening mee te houden voor alle punten in het klantaccount. Bijvoorbeeld: op 1 maart 2024 zouden 500 punten verdiend met een aankoop vervallen op 1 maart 2025. Een extra 300 punten verdiend op 2 augustus 2024 maakt het totaal 800 punten (500 + 300 punten) die vervallen op 2 augustus 2025.

Bestelling: punten worden aan je account toegevoegd wanneer je bestelling is betaald.

IV. ALGEMEEN

Door een account aan te maken op Gladskin.de en lid te worden van de Gladskin Club, ga je akkoord met de bepalingen en voorwaarden zoals uiteengezet in deze Algemene Voorwaarden, evenals met eventuele andere voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op het Gladskin Club-programma. Gladskin behoudt zich het recht voor om het Gladskin Club-programma, je account, de inwisseling van punten, of elk aspect van het programma, inclusief, maar niet beperkt tot, de puntconversieverhouding en het puntvervalbeleid, op elk moment te annuleren, wijzigen, opschorten of beperken. Eventuele wijzigingen kunnen worden doorgevoerd zonder voorafgaande kennisgeving. Gladskin kan deze wijzigingen aanbrengen, zelfs als deze van invloed zijn op je vermogen om reeds opgebouwde punten te gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de Programma Voorwaarden en Bepalingen. Het punten saldo van een lid, zoals weergegeven in de records van Gladskin, wordt als juist beschouwd. Gladskin behoudt zich het recht voor om het aantal punten in het account van een lid te bepalen op basis van de interne gegevens van Gladskin met betrekking tot het account van dat lid. In het geval van een inconsistentie tussen het op een bon vermelde bedrag in een lid zijn account en de interne gegevens van Gladskin, zullen de interne gegevens van Gladskin gelden. Gladskin aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten veroorzaakt door onjuiste lid gegevens. Je recht om punten die zijn verdiend of toegekend onder het programma over te dragen is strikt beperkt. De verkoop van punten is verboden en kan leiden tot inbeslagname of annulering van je punten, evenals opschorting of beëindiging van je lidmaatschap, wat in elk geval definitief en bindend zal zijn. Alle transacties met betrekking tot punten en alle lid accounts worden onderworpen aan beoordeling en verificatie door Gladskin. Het punten saldo in het account van een lid kan niet beschikbaar zijn voor gebruik wanneer een account of transactie wordt beoordeeld. Gladskin kan het lidmaatschap van een lid in het Gladskin Club-programma op elk moment intrekken als een lid misbruik maakt van het Gladskin Loyalty-programma of de voorwaarden en bepalingen van het programma niet naleeft. Fraude of misbruik met betrekking tot het verdienen van punten of het inwisselen van beloningen kan leiden tot intrekking van het lidmaatschap van het programma en kan van invloed zijn op deeligibiliteit van een lid voor deelname aan enig ander Gladskin-programma, huidig of toekomstig. Punten zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. De interpretatie en toepassing van de Voorwaarden en Bepalingen van het programma zijn uitsluitend ter discretie en bepaling van Gladskin. Voor meer informatie of andere vragen, neem contact op met ons via info@gladskin.com.

De Voorwaarden en Bepalingen van ons Gladskin Club-programma zijn onderhevig aan wijziging naar het uitsluitende oordeel van Gladskin op elk moment en zonder kennisgeving aan klanten. Bij de beëindiging van het Gladskin geregistreerde account op eigen initiatief van de klant, of als een klant wordt beëindigd wegens schending van deze Voorwaarden en Bepalingen of andere activiteiten die in strijd zijn met het beoogde gebruik van deze site, zullen alle punten onmiddellijk worden verbeurd verklaard en niet langer inwisselbaar zijn. Gladskin zal redelijke inspanningen leveren om punten zoals hierboven beschreven toe te kennen aan alle geregistreerde en kwalificerende klanten van Gladskin.de, maar is niet verantwoordelijk voor technische of onvoorziene fouten die kunnen optreden.

Punten zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor contant geld, niet terugbetaalbaar en zijn niet geldig buiten de website van Gladskin.de. Aankopen buiten Gladskin.de komen niet in aanmerking voor puntentelling (dit omvat, maar is niet beperkt tot Facebook doorverkoopgroepen, Ebay en Amazon).