Veel gestelde vragen

Gladskin producten

[[COLLAPSIBLE]]

Gladskin Acne

Wat is acne en hoe kan dit behandeld worden?

Acne is een veel voorkomende huidaandoening, vaak gekenmerkt door puistjes. Acne komt regelmatig voor in de puberteit maar ook bij volwassen vrouwen, tijdens en na de zwangerschap en overgang. De grondoorzaak van acne is vaak hormonaal, dit zorgt voor een verhoogde talgproductie met als gevolg verstopping van de talgklier. Hierdoor kan er een ontsteking ontstaan die veroorzaakt wordt door de Staphylococcus aureus bacterie. Gebruik van Gladskin Acne voorkomt de ontsteking van de verstopte talgklier, waardoor puistjes worden voorkomen en verminderd. 

Ik ben al lang opzoek naar een goede acne behandeling, hoe weet ik dat Gladskin Acne ook bij mij werkt?

Gladskin Acne heeft effect als je drager bent van de Staphylococcus aureus bacterie. De schatting is dat Staphylococcus aureus bij 20% van de bevolking voortdurend op de huid aanwezig is en dat dit bij 60% van de bevolking regelmatig het geval is. Gladskin pakt deze bacterie aan waardoor roodheid verminderd en ontstekingen worden voorkomen. Hierdoor worden de verschijnselen van acne verminderd of helemaal voorkomen.

Werkt Gladskin Acne ook tegen acne op mijn rug?

Ja, Gladskin kan gebruikt worden op elk lichaamsdeel.

Werkt Gladskin tegen acne littekens?

Nee, Gladskin herstelt geen littekenweefsel. Bestaande acne littekens kunnen daarom niet worden verholpen. Door het gebruik van Gladskin Acne, kunt u het ontstaan van nieuwe acne littekens voorkomen.

Hoe lang moet ik Gladskin Acne gebruiken voordat ik effect zie?

Het eerste effect kan zeer snel zichtbaar en voelbaar zijn, want het doden van de Staphylococcus aureus bacteriën gebeurt binnen enkele minuten. De schadelijke Staphylococcus aureus bacteriën kunnen zich echter ook bevinden in diepere lagen van de huid. Hierdoor kan het soms langer duren voordat een optimaal effect bereikt wordt. Door Gladskin Acne dagelijks te gebruiken wordt in die gevallen het ontstaan van nieuwe acne voorkomen. Bij bestaande puistjes vermindert Gladskin Acne meestal snel de roodheid, maar omdat de bacteriën al 'ingesloten' zijn, zijn ze moeilijker te bereiken voor het actieve ingrediënt in Gladskin. Daarom kan het bij dagelijks gebruik soms een maand duren voordat een optimaal effect bereikt is.

Is Gladskin Acne niet-comedogeen?

Comedogeen betekent dat het product de poriën verstopt, waardoor er meer kans is op het ontstaan van mee-eters en verstopte talgklieren. Gladskin Acne en Rosacea bevatten geen ingrediënten die poriën verstoppen en zijn daarom niet- comedogeen.

Gladskin Eczema

Ik heb eczeem in mijn gezicht, kan ik hiervoor Gladskin Eczema gebruiken?

Gladskin Eczema kan gebruikt worden voor eczeem in het gezicht. Voorkom dat de crème of gel in de ogen komt.

Ik heb eczeem rond mijn ogen, is het veilig om Gladskin te gebruiken op plekken bij mijn oog, zoals mijn oogleden.

Gladskin Eczema kan gebruikt worden rondom het oog. Voorkom dat de crème of gel in het oog komt.

Ik heb eczeem op mijn hele lichaam en gebruik al lange tijd corticosteroïden, kan ik dan Gladskin Eczema gebruiken?

Bij ernstig eczeem en gebruik van corticosteroïden is het verstanding om uw huisarts of dermatoloog te raadplegen. Gladskin Eczema kan gebruikt worden om ontstekingen van eczeem plekjes te voorkomen. Gladskin biedt verlichting bij eczeem, door jeuk en roodheid te verminderen.

Werkt Gladskin Eczema ook tegen seborroïsch eczeem?

Nee, seborroïsch eczeem wordt veroorzaakt door een gist (schimmel). Deze wordt niet bestreden door Gladskin.

Gladskin Rosacea

Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische huidaandoening die voorkomt bij mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 jaar oud. Rosacea is te herkennen aan een rood gezicht, rode neus en wangen, blozen, opvliegers, puistjes en bulten op het gezicht, zichtbare bloedvaten onder de huid en verdikkingen, vooral rond de neus.

Ik heb last van rode huid en puistjes, heb ik dan rosacea?

Een rode huid, neus en wangen, schilfers en puistjes zijn allemaal symptomen van de aandoening rosacea. Bij vragen en onduidelijkheden is het raadzaam een arts of specialist te bezoeken.

Werkt Gladskin Rosacea tegen rosacea?

De onderliggende oorzaak van rosacea is nog onduidelijk, maar onderzoek toont aan dat de bacterie Staphylococcus aureus de meerderheid van bacteriële (huid)ontstekingen veroorzaakt. Het actieve ingrediënt van Gladskin, Staphefekt™, doodt de Staphylococcus aureus bacterie. Het resultaat bij rosacea is dat 90% van de gebruikers minder roodheid in het gezicht ervaart. Gladskin verlicht de rosacea symptomen zoals roodheid, jeuk en irritatie. Gladskin helpt niet tegen couperose (uitgezette bloedvaten).

Hoe lang moet ik Gladskin Rosacea gebruiken voordat ik effect zie?

De Staphylococcus aureus bacteriën bevinden zich voornamelijk op het huidoppervlak. Staphefekt™ doodt binnen enkele seconden de Staphylococcus aureus bacteriën op het huidoppervlak. Sommige Staphylococcus aureus bacteriën kunnen zich echter bevinden in de diepere lagen van de huid. Zodra de huid zich vernieuwt kunnen deze bacteriën naar het huidoppervlak migreren waar ze uiteindelijk ook zullen worden gedood. Om deze reden hangt het van de persoonlijke situatie af hoe lang het duurt voordat een optimaal effect van Gladskin bereikt wordt. Veel mensen met rosacea en acne ervaren overigens direct al een duidelijk positief effect van Gladskin, maar sommige mensen hebben bij dagelijks gebruik pas na ongeveer een maand een optimaal effect bereikt.

Is Gladskin Rosacea niet-comedogeen

Comedogeen betekent dat het product de poriën verstopt, waardoor er meer kans is op het ontstaan van mee-eters en verstopte talgklieren. Gladskin Acne en Rosacea bevatten geen ingrediënten die poriën verstoppen en zijn daarom niet- comedogeen.

Gladskin Shaving irritation

Waar kan ik Gladskin Shaving Irritation voor gebruiken?

Gladskin Shaving Irritation kunt u gebruiken voor de geïrriteerde/ontstoken huid waarbij de Staphylococcus aureus bacterie een rol speelt, zoals bijvoorbeeld irritatie na het scheren en/of harsen. 
Gladskin Shaving Irritation kan ook gebruikt worden bij irritaties en roodheid rondom het oog. Voorkom dat de gel in het oog komt.

Kan ik Gladskin gebruiken bij rode bultjes na het scheren of harsen?

Ja, Gladskin Shaving Irritation kan gebruikt worden na het scheren of harsen van het gezicht, armen, benen en bikinilijn. Gladskin doodt de Staphylococcus aureus bacterie die bij scheerirritatie een belangrijke rol speelt. De irritatie en rode bultjes die ontstaan na het scheren worden hierdoor verminderd of helemaal verholpen.

Helpt Gladskin Shaving Irritation ook tegen ingegroeide haartjes?

Gladskin kan niet ingegroeide haren, van de baard of liesstreek, verhelpen. De haren groeien in omdat ze opkrullen en de huidoppervlakte weer binnendringen. De ontstekingen die ontstaan als gevolg van ingegroeide haartjes kan Gladskin wel verhelpen. 

Gladskin samples

Zijn er gratis samples verkrijgbaar?

Het volume van een sample kan te beperkt zijn voor het beoogde resultaat. Gladskin gebruikers-ervaring toont aan dat afhankelijk van de individuele omstandigheden een optimaal effect soms pas bereikt wordt bij dagelijks gebruik gedurende enkele weken. Dat is de reden dat Gladskin samples niet verkrijgbaar zijn.

[[COLLAPSIBLE-END]]

Kopen

[[COLLAPSIBLE]]

Kopen

Waar kan ik Gladskin kopen?

U kunt Gladskin online kopen via onze website. U kunt ook terecht bij huidspecialisten en gespecialiseerde huidklinieken en apotheken.

Bestellen

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling

Bestellingen kunnen veilig betaald worden met iDeal, Credit Card, PayPal, MisterCash, Sofortbanking, Giropay of een directe bankoverschrijving.

Kan ik veilig mijn Gladskin bestelling online betalen?

Ja, de afhandeling van uw betaling besteden wij uit aan Buckaroo Online Payment Services. Dit is een betalingssysteem dat wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen, zoals banken en creditcard acceptanten. Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan Micreos/Gladskin of andere derden. Ook voldoet Buckaroo aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards en betaalgegevens worden gecodeerd en vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

Hoe kan ik een herbestelling plaatsen?

Heeft u een account en wilt u uw vorige bestelling opnieuw bestellen? Dit kan eenvoudig als u ingelogd bent. Ga naar mijn account (het icoon rechtsboven aan de pagina) > bestellingen > Bestel opnieuw.

Kan ik het product terugsturen?

Gladskin producten die niet om hygiënische redenen zijn voorzien van een verzegeling, kunt u retourneren, indien u binnen 14 dagen na ontvangst van het product kenbaar maakt dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Gladskin producten die om hygiënische redenen zijn voorzien van een verzegeling, kunnen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling na levering van de producten is verbroken.

Verzenden & bezorgen

Hoeveel kost verzending?

Voor verzending binnen Europa rekenen wij géén verzendkosten!

Wat is de levertijd van Gladskin?

De levertijd binnen Nederland & België bedraagt 1 - 6 werkdagen. De levertijd binnen Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Frankrijk bedraagt 2 - 8 werkdagen. Voor alle overige Europese landen bedraagt de levertijd 3 - 11 werkdagen.

[[COLLAPSIBLE-END]]

Gebruik

[[COLLAPSIBLE]]

Voor wie werkt het?

Werkt Gladskin bij iedereen?

Gladskin werkt alleen bij mensen met huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en huidirritatie die (mede) veroorzaakt of verergerd worden door de huidbacterie Staphylococcus aureus. Deze bacterie is vaak op de huid te vinden en is in veel gevallen de oorzaak van een huidinfectie. De schatting is dat Staphylococcus aureus bij 20% van de bevolking voortdurend op de huid aanwezig is en dat dit bij 60% van de bevolking regelmatig het geval is. Gladskin zal dus de situatie verbeteren voor de meerderheid van de gebruikers die een geïrriteerde huid hebben, maar niet voor iedereen.

Zijn Gladskin producten getest op dieren?

Alle Gladskin producten zijn vrij van dierproeven.

Ingrediënten

Gladskin Acne Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.2, Calcium chloride.

Gladskin Eczema Cream

Aqua, Glycerin, Vaselinum album, Cera cetomacrogolis emulsificans, Paraffinum liquidum, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.5, Calcium chloride.

Gladskin Eczema Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.5, Calcium chloride.

Gladskin Rosacea Cream

Aqua, Propylene glycol, Vaselinum album, Cera cetomacrogolis emulsificans, Paraffinum liquidum, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.4, Calcium chloride.

Gladskin Rosacea Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.4, Calcium chloride

Gladskin Shaving Irritation Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.3, Calcium chloride.

Gladskin Daily Care

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20.

Gladskin Face Wash

Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Gladskin Scrub

Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Microcrystalline Cellulose, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Veiligheid en allergieën

Is Gladskin veilig?

Alle Gladskin producten zijn veilig te gebruiken op de (intacte) huid. Het actieve ingrediënt in de Gladskin producten doodt alléén de slechte bacteriën en laten de goede bacteriën en andere huidcellen met rust. Onderzoek heeft aangetoond dat de meerderheid van de huidbacteriën de huid juist beschermt en dat verwijdering van die goede bacteriën dus ongewenst is. Het actieve ingrediënt blijft op de huid en kan niet door de huid dringen. Resistentie vorming treedt niet op bij het gebruik van Gladskin, hierdoor kunnen de producten langdurig gebruikt worden. De gels en crèmes zijn hypoallergeen geformuleerd om overgevoeligheidsreacties op de hulpstoffen te minimaliseren.

Kan ik allergisch zijn voor de producten van Gladskin?

De Gladskin producten zijn hypoallergeen. Dit betekent dat de kans op een allergische reactie minimaal is.

Ik heb een wolvet allergie, is het veilig om Gladskin te gebruiken?

Ja, de Gladskin gel is vrij van wolvet en stoffen die afgeleid zijn van wolvet en is daarom veilig te gebruiken door mensen met een lanoline (wolalcoholen) allergie. De Gladskin Eczema crème bevat wel een derivaat van wolvet (cetostearyl-alcohol). Bij een wolvet allergie adviseren wij het gebruik van Gladskin Eczema crème daarom te vermijden en Gladskin Eczema gel te gebruiken.

Zijn Gladskin producten getest op dieren?

Alle Gladskin producten zijn vrij van dierproeven.

Gebruik

Hoe moet ik Gladskin gebruiken?

Voor een optimaal effect adviseren wij u Gladskin consequent, twee- tot driemaal daags te gebruiken gedurende vier tot zes weken. Breng Gladskin aan op de aangetaste (acne, rosacea, eczeem of geïrriteerde) huid, na het reinigen van de huid en vóór het aanbrengen van overige verzorgingsproducten. Laat Gladskin 5 minuten inwerken voordat u overige producten aanbrengt. De bestanddelen van overige verzorgingsproducten kunnen namelijk de werking van Gladskin beïnvloeden. Hierdoor kan de effectiviteit afnemen.

Mijn huid voelt droog en trekkerig aan na het gebruik van de Gladskin Gel, wat kan ik hieraan doen?

Gebruik dan Gladskin Daily Care als aanvulling op de Gladskin Gel. Dit is een voedende crème en gaat een droge huid tegen zonder de werking van uw Gladskin product negatief te beïnvloeden.

Is het mogelijk dat mijn huid verergert als ik Gladskin gebruik?

Sommige gebruikers ervaren een lichte verergering en een branderig gevoel als ze Gladskin voor het eerst aanbrengen. Dit zal na enkele dagen verminderen.

Gebruik Gladskin consequent, minimaal vier tot zes weken, voor een optimaal resultaat. Bent u echter allergisch voor één of meerdere van de ingrediënten van Gladskin en ervaart u een overgevoeligheidsreactie dan adviseren wij u het gebruik te onderbreken. U kunt uiteraard altijd contact opnemen voor tips en advies.

Hoe lang kan ik doen met een 30 ml flacon van Gladskin?

Bij dagelijks gebruik en tweemaal daags smeren, doen gebruikers gemiddeld 1 tot 2 maanden met een 30 ml flacon van Gladskin. Afhankelijk van de oppervlakte van de geïrriteerde huid kan dit per individu verschillen.

Hoe moet ik Gladskin bewaren?

Voor een optimale werking van het actieve bestanddeel Staphefekt adviseren wij u Gladskin Cream producten met Staphefekt in de koelkast te bewaren. Gladskin Gel producten met Staphefekt kunt u buiten de koelkast bewaren. Bewaart u de Cream ook liever buiten de koelkast? Dat kan! Gebruik de volledige flacon dan binnen 3 maanden na aanschaf. Voorkom ten alle tijden blootstelling aan temperaturen onder 0ºC or boven 25ºC.

Hoe lang is Gladskin houdbaar?

De exacte houdbaarheid van het product staat vermeld op de flacon. Alle Gladskin producten zijn ten minste zes maanden houdbaar na aankoop.

Kan ik Gladskin combineren met mijn eigen dagcrème en verzorgingsproducten?

Gebruik Gladskin op een schone huid, bestanddelen van andere verzorgingsproducten kunnen de werking van Gladskin verminderen of beïnvloeden. Laat Gladskin een paar minuten inwerken, voordat u overige verzorgingsproducten aanbrengt. Wij adviseren u om Gladskin Daily Care te gebruiken als dagcrème. Dit verzekert een optimale werking van Gladskin.

Kan ik make-up gebruiken na het aanbrengen van Gladskin?

Ja, we raden u aan, na het aanbrengen van Gladskin, een paar minuten te wachten, voordat u make-up, e.d. gebruikt.

Kan ik na gebruik van Gladskin parfum opdoen?

Ja, Gladskin werkt binnen enkele minuten. We raden u aan, na het aanbrengen van Gladskin, een paar minuten te wachten, voordat u parfum e.d. gebruikt.

Kan ik Gladskin overdoseren?

Nee, Gladskin kunt u zo vaak en zo lang gebruiken als nodig is.

Hoe lang moet ik Gladskin minimaal gebruiken?

U kunt Gladskin gebruiken zolang als nodig is. Voor een optimaal resultaat raden wij aan het product gedurende 4 tot 6 weken, minimaal 2- tot 3 maal daags te gebruiken. Wanneer een optimaal resultaat behaald is kunt u - indien gewenst - proberen het gebruik van Gladskin te verminderen. Het is echter mogelijk dat de S. aureus-bacterie dan weer terugkomt waardoor de klachten ook weer terug zullen komen. U kunt dit zelf het beste aanvoelen. Er zijn verschillende klanten die langdurig (enkele maanden) kunnen stoppen met het gebruik zonder dat de klachten terugkomen. Anderen blijven Gladskin als onderhoudsmiddel 1 maal daags of enkele keren per week gebruiken. Helaas geldt dit niet voor iedereen en moet Gladskin soms consequent 2 maal daags gebruikt blijven worden.

Hoe lang kan ik Gladskin blijven gebruiken?

Gladskin is geschikt voor langdurig gebruik en kan derhalve gebruikt worden zolang als gewenst is.

[[COLLAPSIBLE-END]]

Account

[[COLLAPSIBLE]]

Account aanmaken

Waarom een account aanmaken?

Bent u een nieuwe klant? Wij verzoeken u vriendelijk om dan een account aan te maken. Door het aanmaken van een persoonlijk account kunnen Gladskin bestellingen sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Uw persoonlijk account is volledig veilig bij ons en dient vooral voor uw gemak. U kunt hier uw vorige bestellingen bijhouden, uw facturen opnieuw inzien en uw persoonlijke gegevens wijzigen. Bij vragen of feedback kunnen wij u snel en gemakkelijk van dienst zijn.

Hoe maak ik een account aan?

Bent u een nieuwe klant en wilt u een account aanmaken? Ga dan naar Inloggen > Account aanmaken, of ga direct naar de volgende link: Account aanmaken.

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar Inloggen > Wachtwoord vergeten? Of ga direct naar de volgende link: Wachtwoord vergeten? Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om uw wachtwoord te herstellen.

Wat zijn loyalty-punten en hoe ontvang ik deze?

Loyalty-punten zijn spaarpunten die u ontvangt als dank voor het plaatsen van een bestelling op onze website. Deze punten worden automatisch overgeschreven op uw account en kunt u gebruiken als betaalwijze bij uw volgende bestelling. Als u ingelogd bent kunt u hier meer lezen over het loyalty-programma en hoe u de punten kunt sparen.

Uw ervaring, vragen en feedback

Hoe kan ik mijn feedback geven over Gladskin?

Wij stellen uw feedback altijd zeer op prijs. Dit kunt u geven door een review te schrijven over uw ervaring. Uiteraard kunt u ook altijd feedback geven via info@gladskin.com.

Ik heb een klacht, waar kan ik deze indienen?

Wij horen graag uw goede maar ook uw minder goede ervaringen. Deze kunnen verzonden worden naar info@gladskin.com en worden binnen één werkdag behandeld.

[[COLLAPSIBLE-END]]