HOE STAPHEFEKT™ WERKT

Het microbioom van je huid bepaalt of je een gezonde huid hebt of niet. Staphylococcus aureus (S. aureus) beïnvloedt, indien aanwezig op de buitenste laag van de huid, de balans van het microbioom en kan huidinfecties zoals eczeem, rosacea en acne veroorzaken of verergeren wanneer deze in overvloed aanwezig is.

Gladskin heeft de geavanceerde endolysinetechnologie Staphefekt™ ontwikkeld die de S. aureus doodt, terwijl de rest van je microbioom intact blijft."

ENDOLYSINE TECHNOLOGIE STAPHEFEKT™

Iedere bacterie heeft een andere celwand. Het enzym Staphefekt™ heeft de eigenschap dat het alleen de celwand van de S. aureus-bacterie afbreekt. Hierdoor valt de bacterie direct uit elkaar, zoals een ballon die lek geprikt wordt. De goede bacteriën blijven daarbij intact.
In tegenstelling tot antibiotica, wordt resistentie tegen het enzym bovendien niet verwacht. Het gericht uitschakelen van de S. aureus bacterie leidt bij veel huidaandoeningen binnen enkele dagen al tot verlichting.

Staphefekt™ is:

het enige ingrediënt ter wereld dat uitsluitend de ongewenste S. aureus-bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat.
een logische en eenvoudige aanpak voor mensen met huidproblemen, die het gebruik van middelen met ongewenste bijwerkingen in veel gevallen kan beperken of voorkomen. Denk hierbij aan corticosteroïden en antibiotica.
veilig en geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor jonge kinderen
De technologie achter de Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.

Meer informatie