Waarom Gladskin Shaving Irritation?

Op de huid zitten miljarden bacteriën. De meerderheid van deze bacteriën is goed en beschermt je huid. 

Er zijn echter ook slechte bacteriën. Als deze slechte bacteriën de overhand krijgen, kunnen huidproblemen ontstaan. 

S. aureus bacterie

De S. aureus bacterie is zo'n slechte bacterie die huidontstekingen kan veroorzaken. Hierdoor kan de huid onrustig worden en kunnen symptomen als ontsteking en scheer-irritatie ontstaan.   

Heb jij last van huidirritatie? Dan is er een grote kans dat dit (mede) veroorzaakt wordt door deze bacterie.    

Staphefekt

Met Gladskin met het actieve enzym Staphefekt™ kan voor het eerst alleen deze slechte bacterie worden aangepakt, terwijl de goede huidbacteriën met rust gelaten worden. 

Dit is een grote doorbraak in de aanpak van huidproblemen. De bacteriële huidbalans kan worden hersteld. Het resultaat? Een rustige huid. 

Bekijk alle Scheer irritatie producten

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Hoe werkt het?

Play

Bekijk de video voor meer informatie

Gerichte aanpak

Veel mensen met huidproblemen zijn drager van de Staphylococcus aureus bacterie op de huid.

Die veroorzaakt en verergert veel inflammatoire huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, rosacea en huid- en scheer-irritatie. Gladskin producten met het enzym Staphefekt™ zijn de eerste ter wereld die alleen deze bacterie doden.

Bacteriële huidbalans

In tegenstelling tot andere producten laten Gladskin producten de goede bacteriën - die essentieel zijn voor een gezonde huid - met rust.   

Deze aanpak helpt het herstel van een uitgebalanceerd huid-microbioom, noodzakelijk voor een gezonde huid. We noemen dit bacteriële huidbalans.

Veilig en geschikt voor dagelijks gebruik

Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen, van jong tot oud. 

De producten bevatten een minimum aantal ingrediënten en zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen, parabenen en parfum. 

Winkelmandje
×

Totaal-