Gladskin milde huidverzorging

Naast Gladskin's producten met Staphefekt (het ingrediënt dat alleen de slechte S. aureus-bacterie doodt en de goede bacteriën met rust laat), heeft Gladskin ook deze milde huidverzorgingsproducten ontwikkeld. 

Deze producten bevatten geen ingrediënten die de goede bacteriën op de huid doden en kunnen daarom gebruikt worden als (dagelijkse) huidverzorging, zonder de huid te beschadigen.

Waarom is dit?

Op de huid zitten miljarden bacteriën. De meerderheid van deze bacteriën is goed en beschermt de huid. Toch bevatten veel (huid)producten ingrediënten die de goede bacteriën doden. (Denk bijvoorbeeld aan ingrediënten als alcohol, salicylzuur etc.)

Het gevolg? De natuurlijke bescherming van de huid neemt af en slechte bacteriën - die huidproblemen kunnen veroorzaken - kunnen de overhand krijgen.    

Advies

We zijn schoner dan ooit en gebruiken steeds meer (huid)producten. Toch hebben steeds meer mensen last van huidproblemen.

Heb je last van acne, eczeemrosacea of huidirritatie Gebruik deze producten dan in combinatie met onze Gladskin producten mét Staphefekt.

Bekijk alle Overige producten

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Gerichte aanpak

Veel mensen met huidproblemen zijn drager van de Staphylococcus aureus bacterie op de huid.

Die veroorzaakt en verergert veel inflammatoire huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, rosacea en huid- en scheer-irritatie. Gladskin producten met het enzym Staphefekt™ zijn de eerste ter wereld die alleen deze bacterie doden.

Bacteriële huidbalans

In tegenstelling tot andere producten laten Gladskin producten de goede bacteriën - die essentieel zijn voor een gezonde huid - met rust. 

Deze aanpak helpt het herstel van een uitgebalanceerd huid-microbioom, noodzakelijk voor een gezonde huid. We noemen dit bacteriële huidbalans.

Veilig en geschikt voor dagelijks gebruik

Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen, van jong tot oud. 

De producten bevatten een minimum aantal ingrediënten en zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen, parabenen en parfum. 

Winkelmandje
×

Totaal-