Over het bedrijf

Micreos

Micreos is een Nederlands biotechnologie bedrijf, pionier en marktleider in de ontwikkeling van veilige en gerichte antibacteriële technologie.

Wij zijn een mensgerichte onderneming en ontwikkelen onze producten op basis van grondige kennis van de problemen van onze klanten. Op basis van innovatief wetenschappelijk onderzoek, deels uitgevoerd in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut ETH, heeft Micreos al verschillende door de FDA-goedgekeurde en bekroonde producten geïntroduceerd.

De Micreos bedrijven werken samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten in vele landen. Veel van ons wetenschappelijk werk wordt gepubliceerd.

Micreos Human Health

Micreos Human Health ontwikkelt op basis van de Micreos' technologie producten voor de gezondheid van de mens.

Wij werken samen met veel verschillende universitaire medische centra, waaronder het Erasmus MC (EMCR), de US National Institutes of Health (NIH), de Universiteit van Kopenhagen, het Regionale Laboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland en vele dermatologen, huidspecialisten en microbiologen.

Gladskin is een Micreos Human Health merk. De Gladskin producten worden vervaardigd door Micreos Human Health in Bilthoven.

Contact opnemen

Wij stellen uw vragen zeer op prijs. Neem daarom gerust contact met ons op. Mail uw vragen naar info@gladskin.com. Wij streven ernaar uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op: +31(0)88-8007117.

Winkelmandje
×

Totaal-

Subtotaal

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods