Eczeem studie

Nieuwe studie: Baanbrekende behandelings mogelijkheid om miljoenen te helpen eczeem te behandelen

Een nieuwe studie bevestigt dat Staphefekt™ symptomen van eczeem aanzienlijk vermindert

Study results

Een nieuw baanbrekend onderzoek, uitgevoerd door Gladskin, heeft klinisch bewezen dat hun producten, die het actieve ingrediënt Staphefekt™ bevatten, symptomen van eczeem verlichten en de kwaliteit van leven bij kinderen en volwassenen verbeteren.

  • 65% van de mensen vertoonde al na 3 dagen aanzienlijke symptoomverbetering.
  • 91% vertoonde aanzienlijke symptoomverbetering tegen het eind van 1 week; na twee weken was de jeuk met de helft verminderd, de tintelingen met 63%, en het branderig gevoel met 79%.
  • 100% van de kinderen en 95% van de volwassenen meldden na twee weken een duidelijk verbeterde levenskwaliteit, waarbij het slaaptekort met 74% verminderde.

Lees meer over de studie op ons blog

Gladskin reviews

Eczema cream

Gladskin eczema gel

Gladskin Eczema Cream & Gel

Bevat actief enzym Staphefekt™
Vermindert jeuk en roodheid
Hypoallergeen en dermatologisch getest
Aanbevolen voor de droge huid
Mild voor het microbioom
Veilig en geschikt voor dagelijks gebruik

Gladskin en het huidmicrobioom

Eczeem kan veroorzaakt worden door verschillende factoren: defecten in de huidbarrière, een overreagerende immuunrespons of een onevenwicht in het huidmicrobioom door een overkolonisatie van slechte bacteriën, Staphylococcus aureus genaamd.

Gladskin is het eerste product dat het actieve ingrediënt Staphefekt™, bevat, een enzym dat selectief de slechte bacteriën uit het microbioom verwijdert terwijl het de goede bacteriën ongemoeid laat. Deze aanpak helpt het evenwicht van bacteriën te herstellen zodat de huid kan genezen.

De gezondheidstips op deze website zijn geen vervanging voor medische therapie. Bij acute gezondheidsproblemen moet altijd een arts geraadpleegd worden.

Winkelmandje
×

Totaal-

Subtotaal

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods