Eczeem studie

GLADSKIN

GET YOUR SKIN ON YOUR SIDE

Wij zijn Gladskin

Wij zijn gladskin, de inflammatoire huidexpert. Wij weten hoe het is om te leven met huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea en acne. Daarom willen we helpen. Onze unieke technologie staphefekt™ doorbreekt de celwand van de slechte bacteriën en laat de goede bacteriën met rust. Dat herstelt het evenwicht van een gezonde huid.

Gladskin is een innovatieve behandeling van inflammatoire huidaandoeningen zoals eczeem, acne en rosacea, die op een natuurlijke wijze de huid helpt.

Zo werkt Gladskin

Op onze huid bevinden zich miljarden bacteriën, waarvan een groot deel bijdraagt aan een gezonde huid. Dit is het ‘microbioom’, en dat moet zo veel mogelijk met rust worden gelaten.

Er zijn echter ook bacteriën die voor problemen zorgen. Eén daarvan, de Staphylococcus aureus (S. aureus) bacterie, veroorzaakt en verergert veel huidproblemen, waaronder acne, eczeem, rosacea.

Gladskin, met het enzym Staphefekt™, is 's werelds enige product dat uitsluitend de S. aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot andere producten laat het de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, met rust. Hiermee kan het huid-microbioom weer in balans worden gebracht. Dit is een doorbraak in de aanpak van huidaandoeningen.