Een andere aanpak is nodig

Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. 

Gladskin vormt een nieuwe categorie in de verlichting van eczeem.

Eczeem en het microbioom van de huid

Bij bijna alle mensen die last hebben van eczeem heeft de Staphylococcus aureus (S. aureus) bacterie op de huid de overhand.

Hoe meer S. aureus, hoe meer last van eczeem. Wij hebben Staphefekt™ ontwikkeld, ’s werelds eerste en enige enzym dat alleen S. aureus doodt, en de goede bacteriën - die nodig zijn voor een gezonde huid – met rust laat.  

Al meer dan 100.000 levens veranderd

We hebben al duizenden mensen met eczeem geholpen. Nu willen we ook de miljoenen anderen helpen die baat kunnen hebben bij onze technologie.  

Bekijk alle Eczeem producten

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Welk product is geschikt voor mij?

Doe de test

Hoe werkt het?

Play

Bekijk de video voor meer informatie

Gerichte aanpak

Veel mensen met huidproblemen zijn drager van de Staphylococcus aureus bacterie op de huid.

Die veroorzaakt en verergert veel inflammatoire huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, rosacea en huid- en scheer-irritatie. Gladskin producten met het enzym Staphefekt™ zijn de eerste ter wereld die alleen deze bacterie doden.

Bacteriële huidbalans

In tegenstelling tot andere producten laten Gladskin producten de goede bacteriën - die essentieel zijn voor een gezonde huid - met rust. 

Deze aanpak helpt het herstel van een uitgebalanceerd huid-microbioom, noodzakelijk voor een gezonde huid. We noemen dit bacteriële huidbalans.

Veilig en geschikt voor dagelijks gebruik

Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen, van jong tot oud. 

De producten bevatten een minimum aantal ingrediënten en zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen, parabenen en parfum. 

Winkelmandje
×

Totaal-